My flight to Hong Kong, until we check-in at Changi Airport, our fleet was B77W.
However, when we reach to our seat which is supposed to be bulkhead, became normal middle row...
Singapore Airlines has changed Aircraft last minutes.
This was 2nd time experience that they changed aircraft type.
There is no First Class seats in this B777-300 and we've seen some passengers were downgraded from First Class...
Flight to Hong Kong was a little bumpy due to weather.
However, we had pretty good flight and arrived to Hong Kong without any delay.
Actually, it was my very first time taking SQ's B777-300.
香港までのフライトは、オンラインチェックインの段階までB77Wでした。
私達の席は41列のバルクヘッドです。
乗ってみたら、あらら?バルクヘッドの番号が違う・・・。
そして席はいたって普通の席に。
どうやらぎりぎりで機材変更だったみたいで、ファーストクラス乗客らしき人たちはダウングレードされたようです。
なんだかご愁傷様です・・・。
シンガポール航空に長年乗ってきて、機材変更は2度目です。
そしてB777-300は始めての搭乗でした。
シートも年季の入った3代前で、画面が見にくかったです。
フライト自体は、多少天候の関係で揺れましたが、おおむねスムーズでした。
Our fleet for today.
Spotted China Air's A350!
チャイナエアのA350ですねぇ~。
B777-300. Not ER.
ERなしのB777-300です。
It was day time flight and after lunch but not evening.
Therefore meal indication was "after take off".
Dessert, Ice Cream was from SATS.
Their chocolate ice cream is nice but this strawberry wasn't as nice as Chocolate.
機内食はお昼と夕食の間だったので「離陸後」という表示でした。
魚か鶏が選べました。
デザートはアイスクリーム。
ケータリング会社のものでした。ここのはチョコレートが美味しいです。
ストロベリーはいまいちでした。
Braised Chicken. Another type was fish.
鶏。
Dessert - Ice Cream