Cooked Pasta with P-Chan's souvenir from Italy, handmade pasta and pestos.
A-kun brought a bottle of wine for matching.
Cooked by Chef. Shiu-Bo (LOL).
Smoked salmon and greek yogurt canapes, chicken and vegetables grille and clam pasta, followed by pestos and goat cheese pasta.
Chef Shiu-Bo didn't know P-chan can't take goat cheese, next time make sure avoid using goat cheese...
Handmade pasta was very unique and maybe nice with creamy sauce. Need skill to handle pasta and need knowledge about the pasta.
Anyway, it was good experience and we enjoyed it.
Thank you, P-chan and A-kun!! also chef. Shiu-Bo!!
Pちゃんのイタリア土産のパスタとペストを使って料理をしてワイガヤです。
シェフ・シウ(笑)が準備。
スモークサーモンとギリシャヨーグルトのカナッペ、鶏と野菜のグリルと、アサリパスタ。
その後はペストパスタ。
シェフ・シウはPちゃんがゴートチーズがダメなのを知らず、ゴートチーズをパスタにふりかけてしまいました。
手作りパスタはとてもユニークな味で、あっさり系のソースよりクリーミー系のソースのほうが合いそうです。なかなか扱いが難しいです(湯で時間20分!)。
ワインとビールでワイガヤ。
楽しいひと時でした。
ありがとうPちゃん&Aくん♪