7 November 2016

Abu Dhabi to Singapore - Breakfast アブダビからシンガポール-朝食

We left Abu Dhabi about 10pm and arriving time in Singapore is about 9am next day, so I quickly tried to sleep after take off.

Around India area, due to monsoon season, aircraft experienced quite long and shaky turbulence.
I was very very frightened and couldn't take proper sleep throughout the flight.
Really dumpy shaky and...I don't want to recall...

I was feeling tired, when finally sky is calmed down, it was already like 8am in Singapore time, I decided to have some light breakfast.
アブダビを経ったのは午後10時過ぎ、シンガポール到着は午前9時過ぎ。
というわけで早速寝ました。

インド付近はモンスーンの影響でかなり揺れて揺れまくり、恐怖を覚えました。
ぜんぜん眠ることができず、ぐったりしつつもそろそろシンガポール時間8時になったので軽く朝食をいただくことに。

このころには気流もやっと落ち着いてくれました。


Quinoa pilaf, goat cheese and beetroot.
キヌアピラフ、ゴートチーズとビートルート。


Laugen Roll smoke salmon sandwich.
ラウゲンロールのスモークサーモンサンド

Quinoa pilaf was delicious. I feel like cooking it by myself.
Spices aroma, mach with goat cheese and slightly sweet beetroot.

Laugen Roll was very salty!
Smoked salmon was salty, Laugen Roll is also salty...I couldn't finish it...
Regretted...I wish if they could changed bread to more plane type like bagels or so.
キヌアピラフはとても美味しくて今度作ってみたいなぁと思いました。
ゴートチーズとほんのり甘いビートルートととてもマッチしてます。

ラウゲンロールはとても塩辛くて食べ切れませんでした。
スモークサーモン塩辛い、ラウゲンロールも塩辛い・・・。コレはハズレ。残念。