4 July 2020

English Loaf

Baked English loaf with 50% Kita No Kaori and 50% Vietnamese flour.
Mix of chewy texture and local bread feeling...it was interesting outcome indeed!

Ingredients:
- Kita No Kaori 125g + Vietnamese Flour 125g
- Salt 3g
- Sugar 10g
- Instant Dry Yeast 2.5g
- Unsalted butter 10g
- Cold water 145g

Knead > Proof 45mins > divide into 2 pcs and bench time 15mins > shape, put into mold and proof 45mins > 210DegC preheated oven for 25mins

キタノカオリとベトナム小麦を合わせて山形食パンを焼いてみました。
もっちりと味っけないいかにもローカルな不思議食感のパンになりました。
これはこれで面白いです。

材料:
-キタノカオリ125g+ベトナム小麦粉125g
-塩3g
-砂糖10g
-ドライイースト2.5g
-無塩バター10g
-冷水145g

捏ね→一次発酵45分→2つに分割&ベンチタイム15分→成形&型入れ→二次発酵45分→210度予熱オーブンで25分程度