4 September 2018

Dubai to Singapore - Inflight Mealドバイからシンガポール-機内食

Our return flight to Singapore was departing at 3am. We straight away went to sleep and had breakfast around 2 hours before arrival to Singapore.
The flight was pretty shaky and bumpy due to turbulent weather all the way from India to Malaysia.
A couple of times crews were asked to be seated by the captain.
It was pretty bad shake despite being on board such a huge aircraft, A380.

But at least, they could managed to serve breakfast for passengers and it was pretty tasty =)

シンガポールへのフライトは午前3時でした。時々寝落ちそうになりながら空港で待ち、私達は搭乗するとほぼすぐに眠りにつきました。

飛行機は同じA380でしたが、インド付近から気流が悪くマレーシアの半ばまでほぼずーっと揺れが続いていました。
途中結構酷い揺れにも遭遇し、キャプテンからは何度かクルーさんも席に着くよう案内がありました。

機体が大きいので揺れが余計大きいのでしょうか?

なんとか到着2時間前くらいに朝食がサービスされました。
この朝食が、普段シンガポール航空のオムレツに慣れている私達にはとても新鮮で美味しかったです。
野菜が多目なのがいいですね!!

あと、パンが個包装なのも嬉しいです。


Menu.


Cheese Omelette, Spinach and vegetable croquette.
チーズオムレツと、ほうれん草、野菜コロッケ。
ヘルシーですね。