8 February 2017

Lunch @ Sumiya 炭屋でランチ

Sumiya's set lunch menu has changed, we went there for Kaisendon.
It's been quite some time since we came here last time...
(We seldom come to Orchard nowadays...)

I ordered Kaisen-don ($17 without truffle).
Previously lunch was set. Now became a la carte, can add on varieties of sides (salad, miso soup, chawan mushi...etc)

New lunch don bowl is smaller than previous one, rice is sushi rice + bonito freak.
I felt that amount of ingredients were lesser.

炭屋のランチがリニューアルしたらしいので、久々にランチに行きました。
(めったにオーチャードでることがないので足が遠のいていたり・・・)

















Shiu-Bo ordered Hokkai Mori-don ($24 with truffle), both of us add on salad and miso soup set ($2.50).

I just guess that any effect to their lunch style after EN sakaba opened in OC ground floor...?

海鮮丼$17(トリュフなし)。
以前はセットランチでしたが、アラカルトになっていて、それにサラダとか味噌汁とかセットにできるような感じ。

どんぶり小さく、ちょっと割高になった印象です。

行ったOC店舗にはEN酒場が入ってるので、その影響もあるのかなとか勝手に想像してみたり。

シウ坊は北海盛り丼$24(トリュフつき)。

















両方とも味噌汁とサラダセットをつけたのでプラス$2.50でした。
ご飯は鰹節入りの酢飯に変わってました。


量的には以前より少なめになってます。