11 January 2017

Hiroshiman's Soul Food 広島のソウルフード

Is OKONOMIYAKI!!
(Savory crape with cabbage, bean sprout, ramen noodle, thinly sliced pork belly and egg. Topped with sweet dark sauce and dried seaweed garnish)

Cold winter feel like having this well balanced food more than any other season.

Standard is Soba-Niku-Tama (Ramen noodle, Pork belly and Egg). My standard order is Udon-Tama (Udon noodle and egg).

We went just nearby Okonomiyaki Shop, Denko sekka and I was a bit sad that I couldn't finish one serving of Okonomiyaki this time round...
I can feel that my stomach is getting smaller...


といえば、もちろんお好み焼き。
寒い冬には他の季節よりも食べたくなります。

















たいていお店に入っての決まり文句は「そばにくたま」。
ソバ・豚バラ・卵のスタンダードなやつです。
私はたいてい、うどんたま。うどんと卵の肉無し。

今回久しぶりに電光石火に行きましたが、胃が小さくなったのかお好み一人前食べ切れなかったのにちょっとショックでした・・・。