Our favourite restaurant, Mayim had closed and Royal London Duck opened after that.
I wanted to try their Dim Sum, since opened so nearby, we decided to try it.
Maybe because the restaurant is opened by Hong Kong chef, table setting is common Hong Kong style. Cutlery is in the table drawer.
This shall be informed by the servers as there is no such culture in Singapore.
お気に入りだったMayimが閉店して変わりにRoyal London Duckが開店したので行ってみました。
点心が食べたくて。
お店のセッティングは香港のシェフのお店だからかテーブルの引き出しに小皿や箸、紙ナプキンが収納されています。
シンガポールにはこのスタイルがないので言われないと気づかないです。
I ordered Dim Sum and shared with Shiu-Bo and P-Chan.
Xia Gao and Siew Mai was so so...pretty normal...
ハーカオとシウマイ。普通かな。
Signature Black pepper pao. Not so nice...
シグネチャーらしいパオ。イマイチ。
Egg Tart, pastry was too thick...
エッグタルトはパイ生地が厚すぎるかも。
Signature roasted duck. Thick fat layer surprised us!! Tasted not bad.
ローストダック。ローストダックは脂身の多さに驚き。味はそこそこ。
Shiu-Bo ordered Char Siew noodle. Char Siew was pretty nice and noodle was springy Hong Kong noodle!
一緒にいったシウ坊はチャーシウ麺。
麺が香港の麺!!
P-Chan ordered Porridge. Pretty ordinary taste.
Pちゃんはお粥。
普通だった。
Roasted duck was disappointment.
After having varieties of dishes, all of us felt that go there once is good enough.
期待してたローストダックには期待ハズレでがっくりな結果となりました。
1回行けばいいかなってお店でした。