25 July 2016

Mom's cook お袋の味

3 days in San Francisco, it really time flies.
God Bro's mother cooked lunch for us. Shiu-Bo had last time when they were living in Singapore.
The dish is coconut cream mild curry, she use pasta to substitute bee hoon.
あっという間のサンフランシスコ滞在。
帰国日のお昼は、GodBroのママ様が手料理をふるまってくれました。
シウ坊は学生時代に何度かいただいたことがあるそうです。

ココナッツクリームの入ったカレーで、麺はビーフンの代わりにスパゲティ。


Look simple, yet super tasty!
Shiu-Bo loved it a lot and asked for recipe.
これが美味しいのなんのって!
シウ坊は「いつか作ってみたい」というほど気に入っていました。
(ママ様に作り方を確認してました)

Really thankful to God Bro and his family, we really enjoyed it.
Especially to God Bro, drove us around through our stay.
今回は本当にお世話になりました。
特にずーっと運転手してくれたGodBroに大感謝です☆